ayperice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ayperice

dostlarıma açtığım yüreğimi buraya taşıdım...
 
AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 sarımsaklı tavuk kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir




sarımsaklı tavuk kebabı Empty
MesajKonu: sarımsaklı tavuk kebabı   sarımsaklı tavuk kebabı EmptyÇarş. Eyl. 09, 2009 9:24 pm

sarımsaklı tavuk kebabı 926A56772D7B1E49970B40C5r

Tavuk butlarını tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip kapağını kapatın. Tavukları bir kaba alın. Diğer yanda üç çorba kaşığı zeytinyağını tavaya alıp, tavuk butlarını önlü arkalı kızartın. Kalan zeytinyağını tavaya alıp, sarmısağı kavurun. Üzerine kırmızı soğan, kıyılmış sivri ve kırmızı biber koyup kavurmaya devam edin. Kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış domates, tuz, karabiber, kekik ve balzamik sirkeyi ilave edip kısık ateşte 5 dakika pişirin. Servis tabağına aldığınız tavuk butlarının üzerine hazırladığınız domatesli harcı boşaltın. Küp şeklinde doğranmış patates ve kiraz domates ile süsleyerek sıcak servis yapın.

Malzemeler
* 5-6 adet derisi soyulmuş tavuk budu
* Su
* 6 çorba kaşığı zeytinyağı
* 3 adet ince kıyılmış sarmısak
* 1 adet kıyılmış kırmızı soğan
* 1 adet kıyılmış sivri biber
* 1 adet kıyılmış kırmızı biber
* 3 adet orta boy domates
* Tuz, karabiber, kekik
* 1.5 çorba kaşığı balzamik sirke

Süslemek için:
* 1-2 adet haşlanmış patates
* 4-5 adet kiraz domates



Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
sarımsaklı tavuk kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» tepsi kebabı...

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ayperice :: AYPERİCE MUTFAK :: tavuk yemekleri-
Buraya geçin: