ayperice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ayperice

dostlarıma açtığım yüreğimi buraya taşıdım...
 
AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 tepsi kebabı...

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir




tepsi kebabı... Empty
MesajKonu: tepsi kebabı...   tepsi kebabı... EmptyÇarş. Eyl. 09, 2009 9:22 pm

tepsi kebabı... AB767A66EED87C48922ACAE7r

Kıymayı tuz, karabiber ve toz kırmızıbiberle birlikte iyice yoğurun ve yassı köfteler yapın. Patlıcanların kabuğunu soymadan, iki parmak kalınlığında halka halka doğrayın. Fırın kabına patlıcan, köfte ve patlıcan sırasıyla dizin. Salça, zeytinyağı ve et suyunu iyice karıştırıp patlıcanların üzerine gezdirin. Üzerine bir kapak kapatıp kısık ateşte yaklaşık 30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Malzemeler
* 1/2 kg. kıyma
* 1 kilo kemer patlıcan
* 1 çorba kaşığı salça
* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* 75 mililitre et suyu
* Tuz, karabiber, toz kırmızıbiber (arzu edilen miktarda)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
tepsi kebabı...
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sarımsaklı tavuk kebabı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ayperice :: AYPERİCE MUTFAK :: et yemekleri-
Buraya geçin: