ayperice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ayperice

dostlarıma açtığım yüreğimi buraya taşıdım...
 
AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Etimek Tatlısı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir




Etimek Tatlısı Empty
MesajKonu: Etimek Tatlısı   Etimek Tatlısı EmptyPerş. Eyl. 10, 2009 12:50 am

Etimek Tatlısı 2n064c6

Etimek Tatlısı

MALZEMELER
2 su bardağı toz şeker
Yarım kilo süt
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı buğday nişastası
2 paket krem şanti
Hindistan cevizi
2 paket etimek
YAPILIŞI- Toz şekerin 2 yemek kaşığı kadarını susuz olarak teflon tavada ağdalaşana kadar yakın. Kalan şekeri 2 su bardağı su ile kaynatın ve içine yakılan şekeri ilave edin. Bu şerbeti, dikdörtgen borcama tek sıra halinde dizdiğiniz etimeklerin üzerlerine dökün.
- Süt, un ve buğday nişastasını koyulaşıncaya kadar pişirin ve bu muhallebiyi etimeklerin üzerine yayın.
- Krem şantiyi hazırlayıp, muhallebinin üzerini kaplayın.
- En üste de bolca hindistan cevizi serpin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Etimek Tatlısı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kayısı Tatlısı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ayperice :: AYPERİCE MUTFAK :: TATLILAR :: şerbetli tatlılar-
Buraya geçin: