ayperice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ayperice

dostlarıma açtığım yüreğimi buraya taşıdım...
 
AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Zeytinyağlı Barbunya

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir




Zeytinyağlı Barbunya Empty
MesajKonu: Zeytinyağlı Barbunya   Zeytinyağlı Barbunya EmptyÇarş. Eyl. 09, 2009 9:51 pm

Zeytinyağlı Barbunya"


Malzemeler

1.5 Kilo taze barbunya
1 Su bardağı zeytinyağı
4 Adet dolmalık biber
2 Adet soğan
3 Adet domates
1 Çay kaşığı şeker
Tuz
Süre: 75 dk.
Kaç Kişilik: 8

Hazırlanışı

Kabukları ayıklanmış barbunyayı haşlayıp suyunu süzün. Zeytinyağını tencereye alın. İnce ince doğranmış soğanı yağda hafifçe öldürün. Küçük doğranmış domates ve dolmalık biberi ilave edip biraz daha kavurun.

Tuz şeker ve barbunyaları ilave edin. 3 Su bardağı suyu da ekledikten sonra 1 saat pişirmeye bırakın.
Soğuduktan sonra servis yapın.


Zeytinyağlı Barbunya 71bde97a8969c0352dd68e01a59218a9
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Zeytinyağlı Barbunya
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ayperice :: AYPERİCE MUTFAK :: zeytinyağlılar-
Buraya geçin: